Mikor költöztetitek be a virágaitokat, pl. a muskátlikat?
Figyelt kérdés
A hibiszkuszom tele van bimbókkal. Nagyon be kellene már hozni? Félek, hogy a helyváltoztatástól elhullajtaná őket, de persze megfázítani sem szeretném.2011. okt. 7. 19:22
1/4 anonim válasza:
A hibiszkusz bírja 0 fokig, de ha akkor viszed be, eldobál egy csomó levelet, ezért érdemes korábban.
Az álló muskátlik kb. -3-ig bírják (megfagynak, de kiengedés után nem lesz bajuk), utána úgyis telelőbe mennek gondolom, tehát nem baj, ha eldobálják a leveleket.
2/4 anonim válasza:
Én a muskátlikat 5 fok körül szoktam behozni, de én 1. emeleten lakok, így a talaj menti fagyok elkerülik.
3/4 anonim válasza:
A hibiszkuszaimat, citromfát, yuccát már behoztam a lakásba. A muskátlikat és leandereket még hagyom kint, majd ha éjszakára fagyot jósolnak akkor behozom őket. A muskátlik mennek a pincébe. A többi a szobákba.
4/4 anonim válasza:
A muskátli bírja halottak napjáig... Még sose mentek tönkre, pedig mindig nov 1-én reggel szedjük ki a földből (temetőben a sírról)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!