Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol lehet kapni viaszvirágot?

Hol lehet kapni viaszvirágot?

Figyelt kérdés
OLvastam egy ilyen kérdést, de azt a választ kapta az illető, hogy a google megmondja. Nos, nem mondta meg. A másik, hogy kérjen ismerőstől. Ha lenne, nem kérdezném itt. :) Édesanyám most árulta el, hogy nagymamámnak volt ilyene és h mennyire tetszett neki, de nagyi odaadta egy rokonnak. Szóval júl 30-án névnapjára ezt szeretnék neki.

2013. jún. 13. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem van vagy 30 fajta.

A kérdésedre válaszolva:

[link]

2013. jún. 13. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Az lenne a probléma, hogy a közelünkben nincs, már átnéztem pár oldalt (pl apród, jófogás, stb.), de Miskolc közelében nem találtam. Nekem nem kellene egy egész nagy virág, csak egy hajtás. Virágboltban vagy bevásárlóközpontok növényosztályán lehetne kapni?
2013. jún. 14. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, mert könnyen szaporítható, nem éri meg nekik árulni, ha árulnak is, általában nem az alapfajt, hanem valamilyen különlegesebbet (ugye kb. 460 faj van belőlük).

Viszont ma találkozom egy miskolci illetőségű kertészmérnök ismerősömmel (én budapesti vagyok), megkérdezem, hogy tud-e valamit.

2013. jún. 14. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de már találtam Szabocs-Szatmár-Bereg megyében, 700ft+postaköltség. Már megrendeltem. De nagyon szépen köszönöm a gesztust, kedves nagyon!
2013. jún. 15. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves segítséget, nemsoká meglesz a viaszvirág! :)
2013. jún. 17. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!