Hol lehetne eladni az epertöveket, és mikor?
Figyelt kérdés
Szeretném rendbe rakni az eperágyást, és elkezdeni szaporítani őket. Ahogy ma körbenéztem, elég sok növényen található inda, és már fejlődik rajtuk a kis növény, nemsokára gyökeret is növesztenek. :) Elég jól szaporodnak, úgyhogy arra gondoltam, ebből lehetne egy kis pénzt keresni.
Kb. mikor érdemes kimenni velük a piacra, és eladni őket?
2013. jún. 11. 19:49
1/3 anonim 

válasza:

Ennek majd agusztusban lesz itt az ideje .Akkor van az átültetés,telepítés .
2/3 anonim 

válasza:

nálunk a helypénz a piacon egy tő növényre is min 1000Ft.
Ha véletlenül betalál egy NAV-os próbavásárló, akinek nem adsz nyugtát, akkor meg néhány havi fizetésed bánhatja.......
3/3 anonim 

válasza:

Én el szoktam ajándékozni.
Egyébként a piaci kereskedésre nem vonatkozik a 600.000 Ft-os adómentességi határ, az az ingóságokra és használt cuccokra süthető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!