VAn egy datolya pálmám, olyan mintha megállt volna a fejlődésben. Mit csináljak vele? És a levelei szélén ilyen kis cérnafélék vannak, mintha bomlana. MItől lehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 15:11
1/2 anonim válasza:
Elöször is a cérnafélék hozzátartoznak, azzal nincs semmi baj (mielött bomlik ki a levél, akkor ez a "boritása").
Az, hogy megált a növésben természeres, mert összel-télen pihen, mivel nincs neki eleg napfény.
Tavasszal (márciustól) tápoldatozd és rakd napos helyre, ujra meg fog indulni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm! csak már azt hittem tönkrement, mert most kaptam kb 4 hónapja és pici még. három levele van és kettő középen ami most jött ki, de még nincs teljesen kint és azt hittem ogy most el fog száradni.
2009. okt. 10. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!