Igaz hogy az ívhegesztés impotenciát okoz különösképpen fejlődésben lévő gyermekeknél (14-15 éveseknél)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 09:59
1/8 anonim válasza:
Igaz. Én bizonyára kivétel vagyok, mert rendszeresen hegesztettem annyi idős koromban, mára gyermekem van.
2/8 anonim válasza:
Igaz, de én is kivétel vagyok, pedig 11 éves korom óta ívhegesztek inverteressel is és standardal is.
3/8 A kérdező kommentje:
kösz a gyors válaszokat csak mert énis szeretnék hegeszteni és 14 vagyok.ersetleg még annyit tudnátok mondani hogy milyen védőfelszereléseket használtatok anno?
2010. júl. 23. 12:08
4/8 anonim válasza:
Ugye nem hitted el a hülyeségeket?
Védőfelszerelés: kesztyű, pajzs, vagy szemüveg, de jobb a pajzs, mert nagyobb felületen véd. Amúgy nem impotenciát, hanem vakságot okozhat, én egyszer pajzs nélkül hegesztettem kiskoromban, mert nem volt három kezem, hogy összefogjam az anyagokat+pajzs és éjjel arra ébredtem, hogy nem látok, szúrt a szemem, aztán a korházban kentek valami krémet a szemgolyómra és azt mondták, hogy egy darabig ne dolgozzak vele... de aznap este már hegesztettem :D, lehettem úgy 14 éves.
Szóval:
-pajzs
-kesztyű
-zárt cipő(mert belehullhat a fröcsögő vas)
-sima védőszemüveg(amikor levered a salakot)
-sok gyorsszorító, vagyis, hogy több anyagot is tudj rögzíteni
18/F
5/8 A kérdező kommentje:
nekem is furcsának tűnt de hát többen is mondták akik már jóval járatosabbak a hegesztésben mint én hogy ez is előfordulhat.de most megnyugodtam és neked is kösz a választ.
2010. júl. 24. 09:16
6/8 anonim válasza:
ha leégeted a heréidet, akkor igen....
7/8 A kérdező kommentje:
ez még viccnek is rossz
2010. júl. 26. 08:11
8/8 anonim válasza:
Lány vagyok, nem értek a hegesztéshez,de ezt még én is tudom hogy hülyeség..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!