Kert témában ha valaki úgy gondolja, írjon mert unalom van. Köszönöm?
Ha kertes házban laknék, a virágos kertbe olyan rózsákat ültetnék, vagy úgy nevelném őket, hogy olyan fa alakú, szép kerek lombozatú rózsafák legyenek, mint a "Gül Baba rózsája" c. filmben van, volt.
Veteményes kertnél mindenképp lenne egy jó nagy terület borsóval bevetve, zöldbab is kellene, meg földi-eper is lenne benne, és természetesen néhány tő paprika-paradicsom is.
Néhány gyümölcsfa is elkelne: körte, meggy, cseresznye, hasonlók. És persze néhány tő csemege szőlő.
Szerintem ez már több év munkája, ezeken az esős napokon pedig ráértek megtervezni, hogy ha még teljesen üres a kertetek, akkor most mit, hova, miből mennyit, és az alanyokat (gyümölcs-csemetéket, rózsa-töveket) honnét szerzitek be.
ühm:DDD
nekem totál tele van....köszi am
Ha totál tele a kerted, akkor bizony nem unatkozol!
Most van itt az ideje a pihinek! Használd ki!
Személy szerint egy akkora kertecskének is örülnék, mint a tied, 0 nélkül = 45 m2.
Kb. 30 évig éltem kertes házban, másik annyi alatt sem tudtam igazán megszokni a panelt.
Szóval tudom, hogy ami neked fáradság, az nekem maga lenne a gyönyörűség!
hát.....meg is éri....de elfáradni nem lehhet tőle...bio az egész,nem nagyon használok csak a szamócánál műtrágyát:1x/1évben....szóval...elvagyok:DD
Majd passzolok neked földet:D
Köszi!
Szólj mikor indítod a fénypostát, és nyitom az ablakot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!