Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kert témában ha valaki úgy...

Kert témában ha valaki úgy gondolja, írjon mert unalom van. Köszönöm?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha kertes házban laknék, a virágos kertbe olyan rózsákat ültetnék, vagy úgy nevelném őket, hogy olyan fa alakú, szép kerek lombozatú rózsafák legyenek, mint a "Gül Baba rózsája" c. filmben van, volt.

Veteményes kertnél mindenképp lenne egy jó nagy terület borsóval bevetve, zöldbab is kellene, meg földi-eper is lenne benne, és természetesen néhány tő paprika-paradicsom is.

Néhány gyümölcsfa is elkelne: körte, meggy, cseresznye, hasonlók. És persze néhány tő csemege szőlő.

Szerintem ez már több év munkája, ezeken az esős napokon pedig ráértek megtervezni, hogy ha még teljesen üres a kertetek, akkor most mit, hova, miből mennyit, és az alanyokat (gyümölcs-csemetéket, rózsa-töveket) honnét szerzitek be.

2013. jún. 5. 18:52
 2/10 A kérdező kommentje:

ühm:DDD

nekem totál tele van....köszi am

2013. jún. 5. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha totál tele a kerted, akkor bizony nem unatkozol!

Most van itt az ideje a pihinek! Használd ki!

2013. jún. 5. 19:28
 4/10 A kérdező kommentje:
utálok pihenni...pörgök ,mint egyhülye..kattog az agyam...szóval ez nekem olyas fajta tevékenység ami nem igazán tud lefárasztani...igaz, csak 450nm-es,de akkor is......köszi ,hogy írtál am....
2013. jún. 5. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Személy szerint egy akkora kertecskének is örülnék, mint a tied, 0 nélkül = 45 m2.

Kb. 30 évig éltem kertes házban, másik annyi alatt sem tudtam igazán megszokni a panelt.

Szóval tudom, hogy ami neked fáradság, az nekem maga lenne a gyönyörűség!

2013. jún. 5. 19:46
 6/10 A kérdező kommentje:

hát.....meg is éri....de elfáradni nem lehhet tőle...bio az egész,nem nagyon használok csak a szamócánál műtrágyát:1x/1évben....szóval...elvagyok:DD

Majd passzolok neked földet:D

2013. jún. 5. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszi!

Szólj mikor indítod a fénypostát, és nyitom az ablakot! :D

2013. jún. 5. 20:30
 8/10 A kérdező kommentje:
:DDD
2013. jún. 5. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy átküldöm egy-két vakond haveromat, nekünk rengeteg munkát ad... :-)
2013. jún. 9. 06:19
 10/10 anonim válasza:
Idén kipróbálom a szalmás mulcsozást, hátha kevesebbet kell kapálni és öntözni. Eddig úgy tűnik, beválik.
2013. jún. 10. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!