Mit csináljak? Nagyon unatkozom, valami kreatívra gondoltam.
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, nincsenek nagyon itthon extra cuccok, de van nagyon sok lovas matricám. És nincs hiper-kézügyességem sem. Még anyáéknak sem csináltam ajándékot, de ahhoz meg nincs ötletem végképp. Valami ötlet? ((:2012. dec. 22. 14:46
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire unatkozol, kreatívan kitakaríthatnád a lakásomat.
2/5 A kérdező kommentje:
Kreatívan elég volt a sajátomat.! :DD
2012. dec. 22. 15:04
3/5 anonim válasza:
Írj verset.. Én azt szoktam,és apunak zongorázok (elég sokat gyakoroltam és hidd el,nem unatkoztam[Led-Zeppelin All my love]) anyunak meg 5 versszakos karácsonyi szeretetről szóló verset írtam.:) 13/L
4/5 anonim válasza:
Én rajzolni szoktam olvasni tanulni(ami érdekel persze)filmet nézni zsonglőrködést tanulni kést dobálni nikecelbe edzeni meditálni tervezni sütni főzni origamizni akváriumot pucolni comedy central-t nézni netezni játszani.
Direkt nem raktam vesszőt, hogy nehezebb legyen elolvasni.Muhahaha
Meg barnorama.com
5/5 Cukimogyi01 válasza:
Hát, öm próbálj meg hímezni, ahhoz nem kell semmi komoly tudás se, és nem sok alapanyagot igényel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!