Törperózsa az erkélyládában?
Figyelt kérdés
Megoldható-e az hogy az erkélyemen virágládában vagy cserépben tartsak törperózsát, vagy mindenképp kertbe kell kiültetni?2013. jún. 4. 13:43
1/3 anonim válasza:
Nekem is cserépben van mini rózsa. Ősszel,amikor jön a hideg akkor kiültetem, hogy odakint át tudjon telelni. Tavasszal újat veszek. A régi pedig odakint virít egész nyáron.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos nekem nincs keretem, ezért nem tudom kiültetni. Szerettem volna otthonra, de ezekszerint mindenképp ki kell ültetni, ha szeretném, hogy életben maradjon... Akkor inkább nem veszek...
2013. jún. 4. 16:14
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ha még aktuális a kérdésed, én is erkélyen tartok rózsát.
A lényeg, hogy jó nagy cserépbe ültesd, és ha napos az erkély, locsold naponta.
Télen is kinn volt az erkélyen, betoltam a fal mellé, és gyönyörű lett mostanra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!