Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növények szaporításával...

Milyen növények szaporításával lehet jól keresni?

Figyelt kérdés

Imádom a növényeket, de eddig nem foglalkoztam velük olyan nagyon. Most szeretnék elkezdeni szaporítani, de mit? Kinti és benti növényt is mondhattok.

17L

2013. máj. 31. 14:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
A cannabis-szal elég jól lehet keresni...
2013. máj. 31. 14:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy lecsukjanak nem adok tippeket:D
2013. máj. 31. 14:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt még írnám, hogy van 3 gyönyörű orchideánk, rengeteg bimbójuk van, mindegyik ezerrel virágzik. Orchideára lenne kereslet? És gol adhatnám el őket?
2013. máj. 31. 14:11
 4/19 anonim válasza:
Talán az amarillis. Nagymamámnak, volt két hagymája (3 éve), mára 4 balkonládányi van neki. Valami eszméletlen gyönyörű! Át szokta ültetni, amikor az eladásra kerül a sor, és általában ismerősöknek adja oda 1500-ért. Ha úgy nézed, nem is kerül szinte semmibe a szaporításuk. Csak leválasztod a melléhajtásokat, átülteted és szépen fejlődik tovább. Annyira nem vagyok otthon a témában, de mami úgy csinálja, hogy azt a pénzt, amit az eladásét kapott elrakja. Így spórol is egyben. :) Remélem tudtam segíteni :D
2013. máj. 31. 14:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Mályvákat nagyon könnyű szaporitani,azt veszik a legtöbben.
2013. máj. 31. 14:53
 6/19 anonim ***** válasza:

Amit könnyű szaporítani az olcsó.

De ha mégis lenne valami tuti, akkor azt itt nem mondanák el.

2013. máj. 31. 16:01
 7/19 anonim ***** válasza:

az előző vagyok.

nem is a szaporítással vannak a gondok, hanem az eladással, nehéz megtalálni a vevőt.

Orhideát mire virágoztatsz az több év.

Az osanban a nagy virágzó orhideák 1200Ft-osak, az elvirágzottak az oázisban 500-1000Ft.

2013. máj. 31. 16:04
 8/19 anonim ***** válasza:
Minden növénnyel amiből jó pálinkát lehet főzni.
2013. máj. 31. 18:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Fűszerek. Becserepezve egy 20-30 centis 1 éves növényért elkérnek vagy 300-700 Ft-ot. Alig foglal helyet, de könnyen ki lehet alakítani egy 10-20 növényből álló palettát. Jó az illatuk, sok köztük az évelő, így nincs gond ha nem sikerül eladni, csak értékesebb lesz. Egy kétéves rozmaring a piacon 1000 Ft.
2013. jún. 1. 00:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Ha már a lecsukásnál tartunk,tudtok itthoni növény kiárusítására hivatalosan elfogadható formát,ami megérné? Már volt kérdésem evvel kapcsolatban.

Én is úgy vagyok,mint a Kérdező,egyébként eddig mint hobbikertész ügyködtem és idén kezdtem el Vaterára felpakolni a fölösleget.Van is belőle egy kicsi,de jövőre jó lenne még jobban ráfeküdni a témára,mert nagyban jobban megérné,illetve idén előkészülök a kövi idényre és így több mindenem lesz 1 év múlva.De hogyan éri meg és egyáltalán mik a hivatalos módjai?

2013. jún. 1. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!