Mit lehetne tenni? A szomszéd hosszú évek után rászánta magát, hogy megcsinálj a saját kerítését. Folyt lent
Habár nem teljesen értem, hogy mit csinál (párhuzamosan 2 kerités lesz egymás melett?), mindenféleképpen egyeztetnie kellett volna mielőtt hozzányúl a ti keritésetekhez. Megegyezés alapján azután tegye, amit tennie kell, de hogy szó nélkül...
Mindenféleképpen kérdőre vonnám, ki tudja mit nem tervez még?
Ha jól értem a leírást,nem az egész kerítésetekbe fúrt bele,hanem csak egy oszlopba.Akkor viszont,ha ti új kerítést csináltok,ezt az egy oszlopot meghagyhatjátok,és mellé teszitek az új kerítést.Ezért nem érdemes mérgelődni,és haragba lenni a szomszéddal,függetlenül attól,hogy illett volna megkérdezni benneteket.
Nekem az egyik kertszomszédom vadszőlőt ültetett a kerítés mellé.Minden évben dühöngök,mert nem győzöm levágni az átfutó ágakat.Ha nem vágom le,rátekeredik a közelben levő fákra,vagy éppen kigyökeresedik a földön.Én sem tudok mit kezdeni a szomszéddal.
Nem, nem jól értetted, nem oszlop, hanem betonmuglikból felrakott egybefüggő fal!Már egy ideje gondolkotunk rajta, hogy lebontjuk és valami szebbet csinálunk a helyére, úgy 1-2 éven belül. És akkor mi lesz a kedves szomszéd kerítésével? vagy innentől kezdve én már nem is nyúlhatok a saját falamhoz, mert hozzá van rögzítve az övé?
és én nem akarok veszekedni, e úgy illett volna, ha megkérdez, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!