Ki csináltassa meg a kerítést?
Ugy tudom kertnél a jobb oldali mindig a mi kerítésünk,viszont a másik oldalon a szomszéd nem törődik vele.Hiába szólunk neki,nem foglalkozik a dologgal,pedig már teljesen bedől a mi oldalunkra.
Hogyan lehetne rávenni hogy csinálja meg?
Vagy saját költségünkön mi csináljuk meg az ő oldalát?
Úgy tudom, hogy megcsinálhatjátok Ti is, majd a számlát be lehet nyújtani. Az már más kérdés, hogy meg is kapjátok-e. Polgári úton lehet perelni.
Mi megcsináltuk körbe a saját költségünkön a kutyáink miatt, de nem kértünk érte semmit. Olyan "áldott jó" szomszédaink vannak, hogy örülök, hogy nem látom Őket, nemhogy még pereskedni járjak.
Ha szemből nézed a házad, akkor a jobb oldali a szomszédé, a bal oldali a tied. Így gondoltad te is? (Nekem nem volt egyértelmű, csak azért kérdezem.)
Egyébként ha nem csinálja meg, akkor menj ki az önkormányzathoz, és úgy tudom, ők majd felszólítják, hogy csinálja meg.
Attól függ..jobb bal....
a házhoz közelebbi a tiéd, az udvar szélén lévő a szomszédé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!