Mennyi idő alatt fejlődik ki a tavaszi mák végleges külalakjára?
Figyelt kérdés
el vetettem kb. 1-1,5 hónapja egy sima műanyag cserépbe, aztán amikor már előbujt a 4-5 centis hajtás kiültettem, de 2 hete semmi nem is nő nem is fejlődik, de tönkre sem ment.2013. máj. 8. 22:38
1/2 anonim válasza:
Nálam már kb. 30 cm magas a tavaszi mák. Nagyon korán, februárban el lehet vetni, vagyis kiszórni a földre, ugyanis már +1 fokon megindul a csírázása. Hosszú karógyökeret nevel, ezért nehéz az átültetése - valószínű, hogy megszakadt a gyökérzet. Előbb - utóbb kiderül, hogy túléli -e az átültetést vagy feladja.
2/2 A kérdező kommentje:
az mind rendbe van, hogy karógyökeret ereszt, meg a felépitése..
de mennyi az a konkrét vagy körülbelüli idő amire kifejlődik? valószinű nem szakadt meg a gyökér mert akkor már elszáradt volna. Viszont ez csak van vegetál... ugyanugy néz ki semmibaja csak kicsi de már régota kiültettem ahhoz képest.. és semmi feklődés az akkori kinézetéhez képest.
2013. máj. 12. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!