Óriás hangyaboly elleni szer, a végleges eltüntetésére?
Gázolaj!
Minden egyes kupacot bőven beáztatsz(én a nagy fő bojt meg is gyújtottam).Totálisan kiirt mindent néhány hónapig még fű sem nő ahol belocsolod de cserébe megszabadulsz a hangyáktól.
Szlovákiában vettem egy szuperhatékony szert.
neve: STOP MRAVEC. Ez egy kristályos vegyszer, vízben feloldva be lehet vele öntözni a hangyabolyt, de szárazon a járatukra szórva is hatékony. Nekem bevált (100%).
így néz ki:
Én BUVATOX-talajfertőtlenítővel gyilkolom őket.A lyukakba kell szórni, ott begázosodik aztán mindent visz mint a piros hetes.Ezt a szert a lakásban is használom fáraóhangyák ellen.
Kertészeti árudákban kapható, piros mákszerű anyag.
szia!
mi por hangyaírtót használunk, ami rátapad a hangyákra és azok beviszik a fészkükbe. tuti jó nálunk 5 ilyen óriás hangyaboly volt a kertünkben és végleg kiirtottuk vele őket.
megnemmondom mi a neve de a tescoban vettük és zöld-sárga a címkéje.
Arra nem gondolsz hogy hasznos álatkák?Felborítod az ökológiai egyensújt,megzavarod a táplálék láncot.
Békűlj meg velük,az én kertemben van vagy hat féle hangya,ha nem több,mégis minden rend ben van,eltakarítják a hulladékot.
Köszönöm, a boraxos megoldást még kipróbálom, aztán ha nem válik be, jöhet a többi.
7. hozzászólónak: nem gondoltam az ökológia felborulására, csak arra, hogy a szárnyashangyák fél méter magas és nem tudni milyen alapterületű hotelt építenek a kertemben minden évben ugyanott.Lassan már kitúrnak a virágoskertem mellől. Szívesen neked adom őket, vidd..csak neked, csak most, csak nálam...ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!