Nincs jól a virágom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy trópusi virágot, nem tudom, hogy mi a neve, van neki pici törzse, és sok sok égnek meredő hegyes hosszú levele. Próbálok keresni róla képet neten, de eddig nem találtam meg. Nagyon szép volt mikor megvettem, most viszont konyulnak le a levelei. Mi baja lehet? Vizes földben volt mikor árulták, mikor kiszáradt a földje (kb egy hétre arra hogy megvettem) megöntöztem, most meg konyul le. Az ablakban van, éri csomó fény, és Portugáliában élek, tehát az idő is gondolom megfelelő neki. Mi lehet a baj? Tudja esetleg valaki hogy melyik ez a virág, és hogy kéne gondoznom?2013. máj. 3. 20:22
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, innentől már rá tudok keresni hogy dracéna :) azért ha valakinek van valami extra gondozási tippje, azt megköszönném :)
2013. máj. 3. 20:25
3/3 Feco975 válasza:
Énekelj neki, azt általában szeretik a virágok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!