Mit tegyek a méhek ellen? (lent)
Szóval az a gondom,h. a kertben ástak/fúrtak maguknak egy üreget és ott élnek!:S Már megfigyeltem öket,h.reggel kibújnak belöle és egész nap ott köröznek..
Kb.20-25 méhéről van szó:(
De nincs a kertben semmi érdemleges,csak fű!!Se virágok se bokrok, se fák!!Mit csináljak velük? Nem szertném ha a kilányomat megcsípnék,mert alergiás rá.:(Bár nem engedem oda a közelükbe, és általában én is kint vagyok vele!!Kérlek aki tud vmi hasznos tippet irjon!!kösziiii
Meg kell jegyezni a rést -üreget -fészket.!!!
Besazerezni egy spriccelőt.Pl :egy kiürült ablaktisztító flakont. A BELEHELYEZETT GÁZOLAJ MÉG A PETÉKET SEM ENGEDI KIKELNI.ÉS HA TÖBBSZÖR JOL ÁT VAN ITATVA AKKOR A SZAG OTT MARAD ÉS AKIK ABBAN AZ IDŐBEN TÁVOL IS VOLTAK AZOK SEM SZÍVESEN MENNEK VISSZA.
NEM FELTÉTLEN KELL MEGVÁRNI MIG A RAJZÁSUK LÁTHATÓ LESZ!!!!!
MÁR JÓVAL ELÖTTE MEG KELL TENNI HA TAVAJI IDÖBEN MEGLESTÜK A LERAKOHELYÜKET.ÉS HA AZT VETTÜK ÉSZRE HOGY FÉSZEKVISSZAVÁNDORLÓK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!