Kerti szegfű vetőmagot mikor lehet szabadföldbe elvetni? Ilyenkor még lehet?
Vettem néhány tasak kerti szegfű színkeverék vetőmagot, de észrevettem, hogy a a vetési időt II. hónapra írja az útmutató a hátoldalán és üvegházat/fóliát ajánl vetésre. Szabadföldbe vetés át van húzva.
Nagyon szeretnék szegfűt, de nem tudom, h ha elvetném, akkor lenne e belőle valami a nyárra. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Köszönöm szépen!
Ha egynyári típus, akkor nyugodtan vetheted szabadföldbe is már. Már kifele tartasz az időből mert áprilisban kellene helyre vetni, de ez az 1-2 nap még nem számít.
Én is helyrevetettem a dáliákat a minap annak ellenére, hogy a piktogrammja át volt húzva.
Ki kel attól független, csak később fog virítani, mint előnevelt társai. (ill. fenn áll a veszélye, hogy a májusi fagyosszentek károsítják, de az meg már megint más tészta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!