Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyi sót kell elszórni a...

Mennyi sót kell elszórni a földbe?

Figyelt kérdés
Nem tudom mekkora a kertünk, sóval próbálok gyomírtani, de napos idő van, és félek, hogy csak pocsékba megy. tudom víz kell majd, vagyis eső, hogy belemossa, de a szél nem viszi el a sót?
2013. ápr. 21. 07:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kapával gyomtalanits!!!! A sótól ugyan tönkremegy a lkertben a föld, de a gyomok azért kibirják. Szóval értelmetlen ötlet.
2013. ápr. 21. 08:01
 2/16 A kérdező kommentje:
de mi nem vetünk bele semmit, és nagy a kert hátul és gyorsan nő ez a fajta gaz ami benne van és sűrű. gondoltam, hogy a földnek nem tesz jót, de sok pénzt elvisz a kaszálása, mi meg nem vagyunk ithol, anyu egyedül meg nem győzi.
2013. ápr. 21. 08:02
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha úgysem ültettek, akkor vannak nagyon jó gyomirtók. Gazdaboltban segítenek kiválasztani a megfelelőt.
2013. ápr. 21. 08:10
 4/16 A kérdező kommentje:
tudom, de rossz a permetezőnk is, meg nem akarunk annyit sem kiadni, mert drágák. de mondom xar a permetezőnk is. én úgy tudtam, hogy tényleg hat a só is.
2013. ápr. 21. 08:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyi sót akarsz a földbe szórni, hogy minden gyomot kiirtson, az sem kerül kevesebbe, mint a gyomirtó szerek.

Hosszú távon okosabb, ha vesztek egy rota-kapát, és pár hónaponként végig rotáljátok a földet. A szzomszédom ezt teszi.

2013. ápr. 21. 09:38
 6/16 A kérdező kommentje:
De ismétlem nem itthol lakunk, rotánk van, de anyunk nem tudja használni. volt egy selytésem, hogy sok só kéne, fene megeszi ezeket a gazokat. :(
2013. ápr. 21. 09:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen permetező. Lehet időigényesebb, de egyszer meg lehet csinálni. Kis kézi cirokseprűvel is szét lehet teríteni. Belemártod a gyomirtóba, és szétfröcskölöd a területen.
2013. ápr. 21. 09:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.
2013. ápr. 21. 09:56
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Asó eleve badarság.
2013. ápr. 21. 15:55
 10/16 A kérdező kommentje:
mert melyik növény szereti a sós vizet? ezt úgy kell érteni, hogy eső előtt kell, és belemossa a talajba ahonnan az felszívja. van olyan növény, de a gaz nem olyan.
2013. ápr. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!