Lehet már ültetni zöldséget?
Figyelt kérdés
ugy értem a hideg meg az esetleges ho miatt :) bár remélem már nem fog esni.. na csak azért, mert ma ragyog a nap Budapesten és már egy honapjha várom, hogy elültethessem a zöldség magokat.2013. ápr. 8. 10:58
1/6 anonim válasza:
Én még nem ültetek,el van ázva nagyon a föld,talán majd hétvégén,hátha nem esik és szárad.
Bentre cserépbe ültettem már egy hónapja,petrezselye,metélőhagyma,saláta,elvannak benn is.
2/6 A kérdező kommentje:
én szeretnék paradicsomot, erős paprikát (macska pö***), petrezselymet, jég és tépősaláta, spenótot ültetni.
2013. ápr. 8. 11:36
3/6 anonim válasza:
Palántázni már mindenképp elkezdheted őket, de én még biztos nem merném elültetni szabad földbe. Talán hétvégén vagy jövőhéten, ha marad a jó idő, akkor már én is elszórom a zöldség, de attól, hogy ma jó idő van, holnap még megint lehet rossz.
4/6 anonim válasza:
Semmiképp sem.Mivel vetni kell a magokat nem ültetni.Ültetni a palántát szokták.
5/6 anonim válasza:
Persze. Már egy hónapja el lehetett a hidegtűrőket. Nálam már bújik a retek és a saláta. Kb 2 hét és jönnek kifelé répák.
6/6 A kérdező kommentje:
jol van jol van... én még totálisan kezdő vagyok :) ültetés, vetés... tudjátok mire gondolok
2013. ápr. 9. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!