A március-áprilisban vethető virágmagokat mikor
fogjátok elültetni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 15:41
1/10 anonim válasza:
Majd ha meg tudom közelíteni a kertet úgy hogy nem süllyedek el.
Itt rengeteg eső esik még mindig,nagyon el van ázva a föld,nem lehet ültetni bele.
Majd ültetek ha szárad.
Bár azon gondolkodom,hogy elültetem most benn,ésmajd ha tudom kiültetem.
2013. ápr. 4. 15:51
2/10 anonim válasza:
Ahogy elnézem a mostani időjárást,majd májusban...
2013. ápr. 4. 15:55
3/10 anonim válasza:
Márciusban már aligha.
Mondjuk, a jövő hét végén.
2013. ápr. 4. 16:11
4/10 anonim válasza:
Nincs értelme hideg földbe bármilyen magot is szórni .
Ha nincs meg a csirázáshoz a hőfok,a mag csak beletökösödik a földbe.Inkább hátrány ez most ,mint előny lenne .
2013. ápr. 4. 18:04
5/10 anonim válasza:
Ha nem esik akkor a hétvégén. A márciusi-áprilisi vetésű mag azt jelenti, hogy kevésbé fagyérzékeny, tehát mínusz 5-6 fok nem árthat neki mint a salátának vagy a petrezselyemnek. Ha nem lesz jó idő, akkor legalább megduzzadnak a magok, előcsíráznak.
2013. ápr. 4. 18:20
6/10 anonim válasza:
Amíg ilyen vizes a föld, addig nem ültetek semmit. Ha még esik is, akkor belerohadna a mag a földbe. A zöldborsóm már belerohadt.
2013. ápr. 4. 22:02
7/10 anonim válasza:
Én pár korait elültettem anno, hajajj, a naiv optimizmusom... Szép volt március eleje :( De csak 1-2 rövid sort, van még a magokból :)
No, amit a többiek írtak: majd ha nem merő sár az egész kert, akkor. Gondoltam rá, hogy cserépbe vetek ezt-azt, de már tele van minden a paradicsom-, paprika- és záporvirágpalántáimmal :) S csak véget ér már a tél és a csapadékos tavaszkezdet is... Ugye?
2013. ápr. 5. 21:57
8/10 anonim válasza:
Én is alig várom már,hogy jobb idő legyen és lehessen szórni. Szomszédasszonyom mondta a héten,hogy Ő már a büdöskét a szabadföldbe fogja elszórni a napokban. Annak talán tényleg nem árt,hisz a telet is át szokták élni a magjaik,de azért a többivel még Én is várok,pedig de jó lenne már!:) Egyedül a különleges petúnia magjaimat szórtam el bentre,mert azokat már korábban kell,hogy nyárra szép legyen.Te vársz még,Kedves Kérdező?
2013. ápr. 7. 15:59
9/10 A kérdező kommentje:
végülis hétfőn tudtam rá időt szakítani, és megcsináltam. Jó volt már végre kint lenni. :)
2013. ápr. 10. 22:40
10/10 anonim válasza:
Én is vetettem hétfőn, s ma is :) Kissé nedves volt még a föld, de azért gyorsan szárad ebben a szép időben. Igaz, én nem virágot vetettem, hanem zöldségeket és fűszernövényt... A virágokról egész elfeledkeztem, de holnap is lesz nap :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!