150 ezerért milyen Stihl motoros láncfűrészt ajánlotok?
12.43 as válaszolónak . Az összeget a kérdező írta ki,és nem te.Az első sorban már írtam is a márkát,hogy 3 is
lehet venni ennyiért.Tehát megneveztem,csak nem logikusan
gondolkodtál,nem tudtad követni ,az összefüggést .
Ha kicsit jobban böngészed a kérdéseket,egy ács tetőfedő
is engem igazol ebben,akinek a munkájában nélkülözhetetlen
és MAKITA gépe van .6 éves és még semmi gond nem volt vele .Mivel ő tartalék gép nélkül nem lehet,ugyan ilyet vett másikat is .Egy másik kérdésben szintén ezt a márkát dicsérték lánc fürészben.A STIL nek már vannak vetélytársai,melyek ugyan olyan jók ,csak az elfogultak ezt nem veszik észre .
pont ezzel a típussal nincs de a háztartásban van 3 stihl is.
2db 031av,ez egy régebbi típus de nagyon megbízható és erdészeti fűrész,légi favágásra használom de földön is ezzel dolgozok legtöbbet.
meg van egy ms390 nagyobb fákhoz 50es vezetővel,emiatt ez nem sokat van használva.
dolgoztam már elég sokat makita dcs7900al és régebbi 71-73ccm husqvarnával is.
én nem vagyok elfogult a márkával kapcsolatban,igaz hogy a stihl a kedvencem de a husqvarna legalább olyan jó,és mint az előbb írtam makitával is dolgoztam és nagyon jó gép egyedül a hangja volt nagyon rossz a másik két márkához viszonyítva mert a makitáé nagyon éles és hangosabb is volt.
láttam a márka megnevezésedet de én típusról beszélek.
mint pl ms291 vagy ms310,ezek fűrészek ilyet kérdez a kérdező te pedig márkát írtál mint pl husqvarna vagy makita.
gondolom ha szeretnél venni egy jó telefont de nem értesz hozzá és megkérdezed hogy melyik típust ajánlják a hozzá értők akkor nem érd be azzal a válasszal hogy sony vagy hogy samsung mert ez így még nem válasz.
a válaszoddal ennyi baj volt csak,írtál volna egy konkrét típust a másik márkából akár nem is foglalkoztam volna a válaszoddal de mindegy is zárjuk ezt le ne offoljuk szét a kérdést.
husqarnatól ezt
145 000ft szóval 5ropit nyernél vele ami nem valami sok így hogy a stihlnél akciós a 271es.
ha nem lenne akciós akkor bizony elég nagy ár különbség lenne a kettő közt.
köszönöm!
még elgondolkodok rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!