Határba a földemen vadkender van azért megbüntethetnek? Hogy tudják megkülönböztetni az indiaitól?
Úgy tudják meg különböztetni,hogy kimennek a helyszínre
,és megnézik.Mikor pont feléd mennek ,és ilyet találnak
,pekked van .De akkor is ha szomszéd feldob .Ilyenkor
nem számit hogy odébb pár méterrel 2 x nagyobb,vagy több van .Így jártam
3 as egyetlenért nem büntetnek,megvan határozva 1m2 be
hány szálnak kell lenni .De ennek is virágzós állapotban kell lenni.
A nem gondozott területért bírság szabható ki .
A területről fénykép készül,a vita elkerülése miatt.
5-6 os voltam
Nagyon szomorú, hogy ilyen a magyar társadalom. Egy mondja a hülyeségét, a többi meg veregeti a vállát, mert ők is a hülyeséget tudják csak. Gondolok itt az első válaszoló teljesen dilettáns hozzászólására. Kijavítsam?
Bizonyos magas THC és CBD tartalmú fajták szaga jellegzetes, de vannak szinte szagtalan fajták is.
Olyan, hogy THC kristály nincs. Gyanta van, amit MINDEN nőivarú kender termel a virágzatának megóvása érdekében. Más kérdés hogy a drogkendert direkt arra nemesítik, hogy minél több gyantát termeljen.
A tenyészidő tekintetében is elvagy tévedve. Vannak olyan fajták amik a haza vadkenderrel(azaz gondozatlan kenderrel, ami kivadult a régi kenderföldekről)együtt érnek és olyanok is amiket valóban nem lehet hazánkban eredményesen termeszteni.
Te úgy tudod... Ezen azért kicsit felnevettem. Ha már magad is érzed legbelül, hogy egyáltalán nem biztos az állításaid valóságalapja, akkor miért is teszed? Miért csinálsz még több félreinformált embert? A hímnemű kender nem hoz virágzatot, így annak nem is kell védeni magát, arról nem is beszélve, hogy a gyanta befogná a pollent. Így a hímnemű kender eltávolítása kell ahhoz, hogy mag helyett megtermékenyítetlen virágzatot hozzon: magyarul marihuanát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!