Ha lesz egy szilvafánk és egy diófánk akkor ha a kerítésen kívülre ültetjük akkor abból ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 10:05
1/10 anonim válasza:
A kerítésen kívüli terület már nem a ti tulajdonotok. Ergo bárki leszedheti. Ti csak annyit, amennyi a kerítésen belülre esik. De ha bajt okoz /pld. vezetéket érint, vagy más módon akadályoz valakit, vagy valamit,nektek kell kivágatni a saját költségeteken. Miért nem a kerítésen belül ültettek?
2/10 anonim válasza:
Hát bíz én ültettem az árokba körtefákat ha valaki leszedné a termést állon csapnám biza egy vascsővel ha közterület ha nem.
3/10 anonim válasza:
Még annyi ha véletlen bé halna ütésbe biza jó lenne trágyának a benti körtefák alá.
4/10 anonim válasza:
Ha a közterületre ültetett fa az ott létével semmilyen gondot nem okoz senkinek,és még szép is lehet,ültethetsz.
De ezek után a gondozása már a kötelességed .Kivágása viszont engedélyhez kötött már .Ezzel is számolj .
5/10 anonim válasza:
Pár éve egy pesti utcán sétálva azt láttuk, hogy a cigányok legelik egy utánfutóra állva a cserkót az utcán - ahogy kell, ágakat letördösve - és a tulajnéni meg megszeppenten nézte a függöny mögül. Nem akartam beavatkozni, esélyem sem lett volna. Amihez már létra kell, azt szedje le a tulaj én úgy vagyok vele. Ami elérhető, azt bárki egye meg mintha az egy erdőben lenne.
6/10 anonim válasza:
Lehet hogy közterület de a cigány előtt is ott a lehetőség hogy fát ültessen .De magyar se egye le az én gyümölcsömet ha az árokba ültettem a fát .Lehet próbálkozni de ha meglátom csétcsapom a fejét egy vascsővel min ahogy már írtam.
7/10 anonim válasza:
Jó, de ha odamegy 3 kisiskolás és degeszre tömi magát, azokat is agyonvernéd kb 300 Ft-ért? Aki fát ültet a közterületre, abban van egy kis jóság is és nem csak területbővítési szándék. Valamit adni szeretne az embereknek, színesíteni az utcát az akácfák, vadgesztenyék és juharok mellett. Sokan pont a járdán széttaposott lehullott gyümi miatt (és a rongálás miatt) vonakodnak a közterületi ültetéstől.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen én pont arra gondoltam amire a 7-es. Én nem bánnám ha arról szednének mert pont most költöztek el az utcánkból a kisebbségiek. Tehát szerintem az utcánkban nem lakik és nem nagyon jár ara olyan aki ebből hasznot húzna. Csak szerintem jó lenne mert most költöztünk oda és akkor ezzel lehet hogy szimpik lennénk a szomszédoknak. De hogy az ugye nem baj hogy a "területünkön" kívülre ültetjük? Azt nem kell valami fölöttünk állóval megdumálni?
2013. márc. 27. 10:06
9/10 anonim válasza:
Nyilván a kis iskolást nem verem agyon de a szüleik megtaníthatják őket hogy nem szép dolog lopni.És különben is egy gyerek levesz egyet és elmegy egészségére.A felnőtt már szatyorba szedné.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A vascsöves akciót kihagynám, de azért köszönöm az ötletet. :D
2013. márc. 28. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!