Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnék egy kis konyhakertet...

Szeretnék egy kis konyhakertet, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Ebben szeretném valaki segítségét kérni,mivel először lakom családi házban.Idén csak egy kis konyhakertet szeretnék,mivel veszélyeztetett kismama vagyok(felásni felássa a párom:)) Mit érdemes ültetni és mikor?Paradicsom,paprika,saláta,esetleg borsó...meg nemtudom még mit érdemes.Ilyesmire gondoltam,meg néhány fűszernövényre.Futóbabot is szeretnék a kerítésre!Tapasztalatokat,válaszokat,segítséget köszönöm!
2013. márc. 1. 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű palántát nevelni, főleg aki még nem csinálta, sok csalódáss érhet eleinte.

Inkább ezeket vedd meg a piacon (palántát)

Ha kicsi a kert, vegyél felfele növő dolgokat:

-Lugas paradicsom 3-4m magasraa is megnőhet, és nem kell hajlongaani a szedésnél sem. 6 tőből jutott frisssfogyasztásra és 24Litert levet főztünk be.

-Zöldbabból is ne a bokorbabot válaszd.

-Eperből is van "kúszó", nem a csüngő, meg futó.

-Uborka is mehet 4 tő elég volt a családnak, koviubi, ubisali

-Karalábé

-Cékla

-Sóska

Olyanokat is ültess ami majd a kicsinek jó lesz pürének, főzeléknek és permetezés nélkül tudod nevelni pl a sóska.

2013. márc. 1. 09:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat,tanácsokat!Így nagyjából már kialakult egy kép :) Azt hiszem tényleg csak néhány dolgot,meg kevésbé igényeset fogok idén termelni(hely az van bőven,csak sajnos nem véletlen vagyok veszélyeztetett.Fél idős vagyok,július közepére várom a babát) Még egyszer köszi a sok választ!
2013. márc. 1. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:
A nehéz dolgok elkerülhetők [link]
2013. márc. 1. 22:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon érdekes!Köszönöm!
2013. márc. 2. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!