Hol legyen a fuszerkertem? SOS
Jon a tavasz és a cserepes fuszernovényeimet ki szeretném ultetni a kertbe.
A képeken: Az egyiken az van hogy milyenre gondoltam.
A másikon a kert ronda rajza. A fuves teruletre nem lehet. A szántófoldre nem tudom hogy merjem e mert ott mindig sut a Nap és félek hogy kiégetné a novényeket. Hova tegyem oket?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy melyek azok a fuszérnovények amiket NEM lehet cserépben tartani. Eddig a mentát, rozmaringot, levendulát, zsályát ... akartam.
Nekem a borsikafű kifejezetten szerette a tűző napot,mellé volt ültetve a bazsalikom aminek szintén semmi baja nem lett a folyamatos napsütéstől,mondjuk voltak locsolva. A kakukkfüvet oda is ültettem,de főleg ott lett szép ahol csak kb délig érte a nap.
Olyan mennyiségem lett,hogy még eladni is kellett belőle ne rohadjon rám :)
Koszonom a gyors válaszokat!
Hasznosak voltak.
Az a probléma, hogy én csak 14 éves vagyok, lány, de nagyon érdekelnek a kertészkedéssel kapcsolatos dolgok!
A fuvet megkérdeztem, de az apukám nem engedi!
Akkor napos részre is ultethetek, ha ontozni fogom oket rendszeresen?
A borsikafu az mire használható?
Koszonom, várom a további válaszokat!!!
Én meg csak dicsérni tudom ez irányú érdeklődésedet.
Belőled jó kertész lesz .Jó lenne ha ezt nagyon támogatnák a szüleid is .
Nagyon koszonom a válaszokat.
A szuleim támogatnak nagyon is, most készulunk venni egy olcsóbb konyvet, ami a fuszerek nevelésérol szól.
Hát igen a nyarakat és a tavaszt általában a kertben toltom az apukám megtanítja, hogyan kell metszeni a fákat, kukoricát ultetunk, stb.
De a fuszernovények a családból csak engem érdekelnek a fuszernovények és hatásaik.
Valaki nem tudna nekem a borsikafurol valami tapasztalatot mondani?
Koszonom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!