Milyen kis fácskát tarthatnék a szobámban?
Nem erre találták ki a bonszait. Főleg nem természetesen.
Az a baj, hogy nem nagyon fogok arra járni többet, ahol láttam ezt a kis tuját... Amúgy ilyen alakja volt kb: [link]
Csak sokkal élénk zöldebbek voltak a "levelei"(ezek levelek, vagy hogy hívják tuják esetén?) és inkább lefelé álltak, nem így mint ezen a képen.
Szobafenyőt nem szeretnék, méretben sem szeretnék akkorát, meg fenyőt sem...
Bonszai, az meg kb egy gyűjtőnév ha jól tudom, és rengetek fajta fa lehet. Én meg nem értek hozzájuk, nem tudom melyik beszerezhető, milyen árú és milyen igényekkel bír.
Hát egy átlagos panellakási szobáról van szó, nem tudom ez mennyit segít a világítással kapcsolatban. Hőmérséklet most így télen kb 22fok körül van.
nem ilyesmire gondoltál? ilyet énis láttam már és tényleg egy tujára hasonlit, csak a képen nem úgy van vágva vagy nem úgy nőtt
De igen, ilyesmi volt, de közben sikerült is megtudnom a pontos nevét. Cupressus Wilma. Így nézett ki, csak alul nem volt hagyva lomb neki. Majd mindjárt elolvasom az igényeit, de elvileg hűvősebb helyeket kedveli. [link]
Azt hiszem kicsit utánaolvasgatok a bonsai-os témának is. Ez a szomorú fűz sem rossz ötlet, csak nem tudom, hogy nézhet ki így kicsiben. Tehát bonsaiként lenne? Vagy egy fenyő bonsai, vagy valami. Azt hiszem szükségem lesz egykét információra, ezekkel kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!