1/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora,de nem sokat,pár ezer ft. És nem is nagyon tudod eladni.
3/7 anonim válasza:
Ha 50 kiló felett van, akkor lehet jobban jársz ha az ócskavastelepre viszed le. Vasat 50 Ft körül veszik át, 50 kilónál az 2500 Ft, és bármikor azonnal fizetnek érte.
4/7 anonim válasza:
Használható, milyen állapotú? Ez is számít.
5/7 anonim válasza:
Nem tudnám megmondani,de pár hete láttam a mezőgazdaságiban. Mivel nekem is van,ránéztem az árára.
Csak annyi maradt meg bennem,de drága lett.Tuti hogy
5000 felett van ,és már nem is olyan maszívnak látszott mint a régen gyártottak .Nem dobtam ki én sem ,nem kér enni .
6/7 anonim válasza:
Mezőgazdaságiban az ilyenek nagyon túl vannak árazva. Pl nekem volt egy kis 20 literes rozsdamentes acél kannám, lefúvószeleppel, légmentesen záródó. A Vaterán hónapokig árultam mire nagy nehezen 6000Ft-ért elkelt. A mezőgazdasági boltban meg majdnem ugyan ilyet bortároló néven 30.000Ft-ért láttam.
A morzsoló szerintem is pár ezret érhet. Mikor megláttam a kérdést, rögtön arra gondoltam, hogy megkérdezzem, hogy hány kiló, mert akkor vasként is érhet annyit.
7/7 TappancsMancs válasza:
Képet tudsz mutatni? Ha kb 100 éves az már régiségnek számít. Ettől még nem ér sokat de valamennyit. Ha jó állapotban van, kellemes darab, viszonylag ritkább akkor többet is érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!