Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növényeket ajánlanátok...

Milyen növényeket ajánlanátok a leendő kertembe?

Figyelt kérdés

Ami biztos: Gyep, a kerítés tuja vagy deszka (ezen még gondolkodom), egy fa hinta (2-3 személyes), fa asztal + 2 pad (baráti összejövetelekhez), grill sütő (téglából épített, kemencéhez hasonló).

Kis sziklakert, halastóval menne még ide? Meg ugye milyen növényeket, ez a fő kérdés! Nagyjából 40 négyzetméter a rendelkezésre álló terület.

2013. febr. 23. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ajánlom figyelmedbe az estikét....nyári estéken nagyon jó kint ücsörögni+ még annak a virágnak az illata is beterít mindent :))) mondjuk elég erős az illata így nem közvetlen oda kell ültetni ahol ücsörögni fogtok. Ez a virág tényleg kihagyhatatlan egy kertből szerintem :)
2013. febr. 23. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kis rész ahova tudsz vetni magokat, estike szép kis virág és nagyon jó illatú este, bára bőséges locsolást ne felejtsük el. Ajánlom a hagymás virágokat, tulipán,nárcisz, gyöngyike, jácint stb., nagyon szépek tudnak lenni. A hagymás virágokhoz lehet társítani valami alacsony talaj takarót is, így nyáron pótolja hiányukat.
2013. febr. 23. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A kert virágait ugy kell megtervezni,hogy tavasztól őszig

valami mindig nyiljon.Figyelemmel kell lenni a növények magasságára,hogy nagy ne takarja el a kisebbet .Egy kert

végleges kialakitásához évek kellenek,4-5 is eltelik

mire na már majdnem olyan ,mint amilyet szeretnék .A virágok

csak akkor szépek ha törődnek is velük.Trágyázás,növény védelem,öntözés, talaj munka.Ez a 4 legfontosabb .Akinek erre nincs ideje,csak füvet tartson.A halastóra is ezt tudom mondani . Azt is gondozni kell,mert a bealgásodott büdös

víz ,nem valami szép látványt nyújt .Ezt egy kertes házból

írtam ,nem panel emeletről .

2013. febr. 23. 19:01
 4/6 anonim válasza:
Igazat adok az elottem szólónak. Mi már tobb mint 10 éve élunk kertes családi házban falun, de a lert még mindig nem a legjobb. Még mindig alakítjuk!
2013. febr. 24. 10:01
 5/6 anonim válasza:
Bocsánat kert!
2013. febr. 24. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem késtem el: a grilleződ mellé egy kis fűszerkert?
2013. márc. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!