Milyen száraz és nedves tápot ajánlanátok felnőtt és leendő kölyök brit rövidszőrű cicáimnak?
Ez a legnehezebb kérdés..
Attól függ, mennyit tudsz rászánni, milyen etetés híve vagy..
A legjobb lenne a BARF -nyers etetés,akkor tudod, pontosan mit kap a cica, viszont nagyon kell figyelni a tápanyagok, vitaminok kiegészítésére és megfelelő arányára.
Nedves táp-konzerv a legjobb a cicáknak, mert alapból keveset isznak, a zsákmányból veszik fel a nedvességet..
Jó konzerv (és táp) az, amiben min 60% hús van, nincs cukor(semmilyen formában,pl karamell,maltóz..),gabona, ízfokozók, szinezék, tartósítószer és a lehető legkevesebb mesterséges vitamin van benne.
Konzervek: landfleisch;grau; porta 21;terra felis; applaws;leonardo;eagle pack;evangers; elég jók még: aldis Shah (60% hús),almo nature és a schesir (bár ott némelyik színhúsos/halas csak kiegészítő táp),bozita, miamor és a dm dein bestes néhány fajtája.
Száraztáp: orijen, acana, applaws, taste of the wild,natural & delicious,
aztán leonardo,grau, porta 21,brit stb...
Szóval próbálj meg választani, talán segít benne:
igaz, a jobbakat nem lehet nálunk kapni,de egypár előfordul azért.
Köszönöm a tartalmas választ! :-)
Én egy erős közepes árkategóriára gondoltam,mivel fajtatiszta cicáim vannak,de nem vagyok tenyésztő.De meg szeretném adni nekik a tőlem telhető legjobbat.
Ha megkérdezhetem,a Royal Canint miért nem soroltad fel?Elég vegyesek a vélemények vele kapcsolatban...
Ja és én sem vagyok tenyésztő.. 2 cicám van,egy MC és egy házi vegyes, de sokat olvasgatok a táplálásról.
És inkább a jobbat veszek a cicáknak - amíg tudok.
Orijennel etetek, acana is jut többször, egy 7kg zsák kb 3-4 hónapra elég, és szeretik a cicák,nekem megéri rájuk ennyit költeni.
Közepes árú szerintem a brit és a josera (ár-érték arány jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!