Vénusz légycsapója növényt elég öntözni? (többi lent)
Hallottam sok mindent, hogy párizsival eteti, de azt is hogy a tartósító szer miatt nem lehet. Azt is olvastam valahol hogy jobb ha hagyjuk éhezni, meg nem szabad neki rovart adni mert akkor leszárad a fej...
Elsősorban olyanok válaszát szeretném, akiknek már egy ideje megvan a növénykéjük, vagy akiknek sokáig volt de valami, oknál fogva elpusztult de ért hozzájuk:D
Előre is köszönöm:))
(most minden nap megöntözöm annyira hogy ha elkezd csöpögni belőle akkor abbahagyom, moha"földben" van és az ablak alatt és szerintem ennyi)
Először is alulról kell locsolni, az alatta lévő tálba kell önteni a vizet.
Az enyém december óta nem kapott egy csepp vizet se, hiszen a pincében telel 0-5 fokon.
Idén már ne tedd oda, majd jövőre. Ha a pince a földszint alatt van, és vannak ott szennyvízcsövek, akkor melegebb van, mint az udvaron (földhő és a szennyvízcsövek fűtenek). 0 fokig tartósan kibírja, én is akkor viszem telelni, amikor már nappal is mínusz van. 2-3 hét múlva hozom is ki őket. Hozzáteszem, hogy 1 percet nem töltenek a lakásban, hiszen nem trópusi növények, a pince és az ablakpárkány között ingáznak.
Az etetésre visszatérve én nem szoktam őket etetni, de mindig van mit enniük. Még a darazsat is elkapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!