Kezdőoldal » Otthon » Kert » Húsevő növényt (VÉNUSZ LÉGYCSA...

Húsevő növényt (VÉNUSZ LÉGYCSAPÓJA) hol lehet venni, Budapesten?

Figyelt kérdés
Kerestem neten, de webáruházból nem akarok rendelni, inkább én mennék el érte boltba, 1500 ft max.
2009. aug. 23. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Egy ismerősömnek van... még nem evett legyet, pedig figyeljük rendesen!
2009. aug. 23. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Déli pályaudvarnál a pályaudvar Moszkva tér felé néző oldalán (tehát a nagy üvegfelület, ami a pályaudvar eleje) van egy félkör alakú kis tér, ahol különböző üzletek vannak (a 18-as villamos vonala, ahol átkanyarodik az úton, az alatt.) Na abban a félkörben lenn van egy virágüzlet, ahol kapható. (Remélem érthető):D

Sok sikert, nagyon fontos, h lehetőleg terráriumban tartsd, párás környezetben, mert különben elszárad. De ezt úgyis elmagyarázzák majd ott. Egyébként sajnos nekem sem fogott soha semmit, szóval nem olyan, mint a filmeken, ahol egész nagyok vannak... de lehet, h csak én neveltem rosszul.

2009. aug. 23. 19:27
 3/4 anonim válasza:
100%

Én az Obi.-ból kaptam 1700ft volt.De rengeteg van a csepeli Baumax-x.-ben is és egész elfogadható áron.

Minden nagy barkácsáruházban fogsz kapni ahol van kertészet!!!

2009. aug. 24. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen: értettem a Déliset, de lehet elöször vmi obifélébe nézzuk meg, az közelebb van, a Déli kicsit messze lenne:) Az én ablakomban biztos nem halna éhen XDXD köszi a válaszkákat:) 22/L
2009. aug. 24. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!