Hol lehet ingyen kert tervezést csinálni? Van egy jó nagy füves kertem és oda kéne valamilyen növényeket, fákat telepíteni, pavilont meg egy sütőkemencét építeni.
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:51
1/3 anonim válasza:
írj egy üzit, én ezt tanulom, megpróbálok segíteni:)
2/3 anonim válasza:
Én nem nagyon ajánlanám a kerttervezőprogramot. Ez annak jó, aki ért a kertészethez. Mert mondjuk a program nem fogja neked megmutatni, hogy az általad kiválasztott fa pl. milyen nagyra fog megnőni, hogy mekkorát célszerű venni, hogy megmaradjon. Azt sem , hogy milyen növényeknek mik z igényei, miket lehet egymás mellé ültetni stb stb stb.
3/3 anonim válasza:
Hát elöször is azt kellene megtudni te milyen nővényeket akarsz, milyen fákat, cserjéket, stb. Ezek után hogy milyen fekvésű a kert, mit hova érdeme ültetni, elfog-e ott férni, stb. Én kertész vagyok, de programal nem szoktam tervezni, ahoz látni kell a területet.. és fejből valamit kitalálni, majd azt bemutatni a gazdának, és megbeszélni, pontositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!