Házunk előtt kellene a járdát, kocsifeljárót megcsinálni. Aszfaltozni szeretnénk. Milyen árra számítsak? Mennyiért csinálják és mennyi az aszfalt ára?
5 éve akarták feketén 3000 ért megcsinálni. Persze hajszálvékony aszfalttal.
Jobban jársz ha térkövezteted, olcsóbb szebb és nyáron nem kell a büdös aszfaltot szagolni. Jah és ha úgy aszfaltozzák mint az utakat akkor ugye azt javítgatni lehetetlen. Egy térkövet viszont bármikor ki lehet javítani költségek nélkül.
Nem vagyok benne biztos, hogy tehetnek ilyet jogszerűen. A járda közterület.
Nem lehetne összefogni a többiekkel és úgy megcsináltatni? Nagyban olcsóbb lenne és akkor egyforma is lesz.
Így már értem a problémádat,,, a közterületet is nektek kell kiépíteni. Hmm érdekes ....
Szerintem a legolcsóbb akkor a beton... Abból egyformát lehet csinálni mindenkinek... és házilagosan is kivitelezhető.
Köszi Zsolt75 Neked is. :) Már olvastam egy hozzászólásod olyan kérdésnél,hogy milyen felszerelés kell a nőknek a konyhában. Tetszett a válaszod. :) Bár lepontoztak. Írtam is hozzá :)
Szóval a betonnal az a baj,hogy nem túl szép :( Vagy? Mindegy?
Egyetértek vele, hogy nem túl szép a beton, de valamivel olcsóbb mint a térkő... Érdemes utánaszámolni , mert lehet nem is sokkal olcsóbb...
Nálam térköves a kocsibejáróm. Én családi házba lakok és a bejáró híd az én tulajdonom, ezért megcsináltam magam a térkövezést.
A ti esetetekbe szépen átpasszolta az Önkormányzat..... döbbenetes mit meg nem lehet csinálni..
A térkő mindenképp olcsóbb hosszútávon. Azért a kültéri betonokat elég sok hatás éri -25 foktól +40 fok, reped, feltörik kopik porzik. A térkőezeknek ellenáll.és egy egyszerűbb már 2000 ft/m2 alatt kapható.
Ha csak járda lesz nem kell alábetonozni. Egy 10 cm durva murva tömörítve, aztán arra egy 3-4 cm finom (tilo tömöríteni) aztán rá a térkő, és a végén megvibrózni. Szegélynek meg lehet használni régi nagyméretű téglát is. Nem leszel drágábban mint betonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!