Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy tudnám megmenteni a...

Hogy tudnám megmenteni a virágjaimat? ( BŐVEBBEN LENT! )

Figyelt kérdés
Elhanyagoltam őket! Az az igazság hogy amikor rám jön egy olyan valami hogy most szeretem őket akkor csak locsolom,locsolom és locsolom,de viszont volt olyan időszakom amikor rájuk sem néztem! - s most száraz leveleket látok,s "félholt" virágokat! Elfelejtettem írni hogy szobanövényekről van szó!! -előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 29. 12:36
 1/3 A kérdező kommentje:
...tudom most az azt gondoljátok hogy minek ilyennek virág?! de most elhatároztam hogy ha helyrejönnek akkor nagyon fogok rájuk vigyázni!
2009. aug. 29. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy rájuk sem néztél?
2009. aug. 29. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Állitsd őket amennyiben tudod vizzel telt edénybe, hogy ők maguk szivjanak fel annyi vizet, amire szükségük van, a következő locsolásnál pedig tápoldatozd őket, és onnantól kezdve tél elejéig rendszeresen. Télen a többségük nem igényli a tápoldatozást. Mosd le a leveleket a portól, hogy felfrissülhessenek, hajnalban szellőztess, napközben árnyékolj, hogy kicsit megvédd őket a perzselő naptól, már azokat, amik ki vannak téve a direkt napsütésnek, és reménykedj, hogy megmaradnak. Szerintem többet nem tudsz tenni egyenlőre, kifelejtettem, hogy a száradó, vagy sárguló leveleket el kell távolitanod, ne terheljék a növényt feleslegesen, azok már úgysem jönnek rendbe. Ott is tönkremennek ilyenkor a virágok, ahol rendes gondozást kapnak, mert vagy nem tudjuk őket megóvni a naptól, vagy huzatban vannak az állandó szellőztetés miatt, esetleg a klimát - ventillátort nem tűrik, vagy a sötétséget, szóval nem könnyű, de hát nem mi vagyunk értük, hanem ők vannak azért, hogy szebbé varázsoljuk a környezetünket.
2009. aug. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!