Otthonra akarnák láncfűrészt nézni nem drágán de benzinest, szerintetek melyik márka érné meg ami bírja is?
A lapnak önolajazása van. A husqvárna esetében ezt kézzel kell olajazni.
???
Akárki mondta,NE hidd el! Kézi olajzás???
A husi(a legkisebb,136,137)már több,mint egy évtizede a piacon van a legkisebb gépeivel,igen komoly rezgéscsillapítással.
Az MS180-s jóval később jött ki,egyszerűen nem akartak barkácskészüléket csinálni "minden embernek" -nem fért bele a profiljukba. Majd komoly szemléletváltás után nyitottak-és a barkács szegmensbe is gyártottak gépeket.
Amikor a husikat 50k körül már meg lehetett venni,(10éve)akkor még nem volt kis Stihl,csak 120k-fölött,ami azért nem a mindenkinek elérhető kategória.
Ettől függetlenül a Stihl a jobb.
nyomdasz63!
A husi asztalában az orrban levő fogaskerekeket nem keni autómatikusan! Nézz utánna! Magát a láncot keni, persze, de elől a fogaskereket nem!
Szia Én 4-5 éve ennek az elődjét vettem meg :
Meglévő nagy Stihl gép mellé kerestem könnyű fűrészt .Nem bántam meg , lehet vele nagyobb fát is dönteni darabolni ...
Ágazni meg egyszerűen tökéletes ....eddig 4 láncot , 1 lapot használtam el ( sokat megy , kisebb saját erdőm van ( 2 ha ))
Be kellet vásárolnom és nem is reggeliztem ráadásul, na mikor már a kasszánál voltam tanakodtam hogy betegyem a kosárba azt a sört vagy sem, jól nézett ki meg minden (nem ismertem) a neve az volt hogy Soproni Fekete Démon 5.2-es alkohollal szval így a semmire nem volt rossz, a fejembe szállt kissé, de utána reggeli meg minden egy átlagos nap lett belőle.
A fa pedig már fel van díszítve, szépen hipp hopp bele flexeztem a talpba, szuper ötlet! most alkalmaztam egyébként először. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!