Kezdőoldal » Otthon » Kert » Otthonra akarnák láncfűrészt...

Otthonra akarnák láncfűrészt nézni nem drágán de benzinest, szerintetek melyik márka érné meg ami bírja is?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A lapnak önolajazása van. A husqvárna esetében ezt kézzel kell olajazni.

???

Akárki mondta,NE hidd el! Kézi olajzás???

A husi(a legkisebb,136,137)már több,mint egy évtizede a piacon van a legkisebb gépeivel,igen komoly rezgéscsillapítással.

Az MS180-s jóval később jött ki,egyszerűen nem akartak barkácskészüléket csinálni "minden embernek" -nem fért bele a profiljukba. Majd komoly szemléletváltás után nyitottak-és a barkács szegmensbe is gyártottak gépeket.

Amikor a husikat 50k körül már meg lehetett venni,(10éve)akkor még nem volt kis Stihl,csak 120k-fölött,ami azért nem a mindenkinek elérhető kategória.

Ettől függetlenül a Stihl a jobb.

2012. dec. 21. 09:32
 12/20 anonim válasza:
70%

nyomdasz63!

A husi asztalában az orrban levő fogaskerekeket nem keni autómatikusan! Nézz utánna! Magát a láncot keni, persze, de elől a fogaskereket nem!

2012. dec. 21. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Ok! Azt zsírzom is rendszeresen.
2012. dec. 21. 12:32
 14/20 anonim válasza:
70%

Szia Én 4-5 éve ennek az elődjét vettem meg :

[link]

Meglévő nagy Stihl gép mellé kerestem könnyű fűrészt .Nem bántam meg , lehet vele nagyobb fát is dönteni darabolni ...

Ágazni meg egyszerűen tökéletes ....eddig 4 láncot , 1 lapot használtam el ( sokat megy , kisebb saját erdőm van ( 2 ha ))

2012. dec. 23. 10:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépem mindenkinek!
2012. dec. 24. 09:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Szépen!! csak pont sörözök.. elnézést!
2012. dec. 24. 09:30
 17/20 gomzoli ***** válasza:
hajnali fél tízkor?! ejnye-bejnye, nem ám ferde lesz a karácsonyfa!
2012. dec. 24. 10:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Be kellet vásárolnom és nem is reggeliztem ráadásul, na mikor már a kasszánál voltam tanakodtam hogy betegyem a kosárba azt a sört vagy sem, jól nézett ki meg minden (nem ismertem) a neve az volt hogy Soproni Fekete Démon 5.2-es alkohollal szval így a semmire nem volt rossz, a fejembe szállt kissé, de utána reggeli meg minden egy átlagos nap lett belőle.

A fa pedig már fel van díszítve, szépen hipp hopp bele flexeztem a talpba, szuper ötlet! most alkalmaztam egyébként először. :D

2012. dec. 25. 07:09
 19/20 anonim válasza:
stihl, kinzo, ezeket használják az ácsok is
2012. dec. 27. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezen a pénzen barkácsgépet kapsz,és ha arra használod azt bírják is,sőt nem csak otthon barkácsolhatsz vele hanem a szomszédban is.Nyilván ez egy komolytalan válasz a komolytalan kérdésre.A jót meg kell fizetni.Vagy használt gép Husqvarna 350,stihl 025,dolmar 4600 ilyeneket már simán megkapsz ennyiből.
2019. nov. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!