Krumpli-, fokhagyma-, lila hagymahéjat tényleg nem szabad beletenni a komposztba?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy betegséget okozhat. :S
Ebből mi igaz?
Én beletettem,sőt még félig romlott krumplit is! Ezzel elrontottam?
Előre is köszönöm az érelmes válaszokat!
2012. dec. 1. 21:31
11/13 anonim válasza:
Akárhogy is nézem, azért döglött állatot és emberi ürüléket kihagyom a komposztból. Sőt semmilyen állati eredetűt nem teszek bele, ugyanis a tisztán zöldkomposzttal trágyázott zöldségek tovább elállnak. Mosogatószeres vízzel se szennyezném a környezetem.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Egyet értek! :)
2013. máj. 6. 20:12
13/13 anonim válasza:
Gusztus dolga, én a komposztot nem eszem meg, így beledobok minden szart (igen szart is, mert a nitrogén jót tesz neki).
Először a gombákat, bacikat, később a gilisztákat, hizlalom rajta, végül a növényeknek adom.
Akkor szerintetek az állati trágya az káros a növényeknek?
Az érett komposzt is gyakorlatilag gilisztatrágya.
Szakemberek vagytok?
(nekem úgy tűnik pesti laikusok, minden vidéki tudja, hogy a szar jó a növényeknek)
Korábban is én írtam.
Egy agrármérnök, kertész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!