Nem virágoznak az orchideák, miért?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el velük foglalkozni, eddig más gondozta őket, de mióta én gondozom sokkal jobban vannak, magukhoz térek és folyamatosan hozzák a légzőgyökereket, de virágot nem, miért? Az baj ha alul kilógnak a gyökerek? Nem rohadnak. A virágokat nem locsolom külön, hanem vízzel permetezem őket naponta min. 1-szer és bele van rakva egy tálba,amiben kavicsok vannak, és ha elfogy a víz, akkor feltöltöm újra, de csak úgy hogy a kavicsokat ellepje, a gyökereket így nem éri. Ezen kívül még heti egyszer áztatom őket több óráig.2012. nov. 1. 14:36
1/3 A kérdező kommentje:
Gondolom idővel majd a virágzás ideje is eljön....
2012. nov. 1. 14:38
2/3 anonim válasza:
Én a kavicsokat elhagynám. Az enyémek gyönyörűek voltak egész nyáron mostanáig, idő kell, hogy újból virágozzanak. Egyébként tápoldatozni sem ártana időnként.
3/3 anonim válasza:
Valaki azt írta ezen az oldalon, hogy hiányozhat neki a hideg hatás, tegyük hűvös helyiségbe egy időre, azután beindulhat. Nem tudom, én ma tettem ki őket a lépcsőházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!