Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyek azok a viragok amelykek...

Melyek azok a viragok amelykek egesz evben viragoznak?

Figyelt kérdés
pl:muskatli..
2011. ápr. 4. 17:22
 1/3 Gmara válasza:
Kedvencem a Pistike. Május körül lehet venni palántát, mely virágos, és egészen novemberig virágzik. Szereti az ármyékos helyet, és vizet.
2011. ápr. 4. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Petunia is egész évben virágzik.
2011. ápr. 4. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Se a muskátli se a petúnia se a pistike,hát mi ez? Májustól novemberig tart egy év vagy mi? Vagy csak Én értelmezem rosszul a kérdést!?:O A muskátliról bár tudom,hogy ha bevisszük télire,akkor még egy DARABIG hozza a virágokat,de utána vissza kell vágni és eltenni "téli álmot aludni"! Nem?

Tehát ez még inkább tovább virágzik,na de a másik kettő meg nyári virág...szóval meglepődtem...

Mert Én most tényleg az egész évben virágzókat keresem...Eddig a korallvirágot és a hibiszkuszt találtam és ezek vannak is!:)

[link]

[link]

Ha esetleg nem térne vissza a kérdező esetleg kiemelni a kérdést,akkor majd kiírom Én is,mert szeretném tudni vannak-e még ilyenek,mint amiket linkeltem is...

Köszi!

2012. júl. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!