Borcsi02 kérdése:
A kardvirág gumóját mikor kell felszednem?
Figyelt kérdés
Most még elég jó az idő,de már régen elvirágoztak és nem igazán tudom,melyik hónapban szokás felszedni.
Illetve érdekelne,hogy a felszedés után hol/hogyan tároljam?
Tisztítsam meg a földtől és tegyem lezárt zacskóba,dobozba? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 22. 17:14
1/2 anonim válasza:
Szedd föl. A földet rázd le róla (ne mosd), csomagold egyenként újságpapírba. Szellős, nem meleg kamrába kiterítve, vagy lyukacsos zsákban tárold tavaszig.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor nemsokára el is kezdem a felszedést.A kamránk általában lakás hőmérsékletű,a pincénk már hűvösebb,de félek,hogy ott nyirkos lesz a levegő később és hogy az nem tenne jót a hagymáknak.Majd kitalálok egy optimális helyet nekik.
A nőszirmon is gondolkoztam,hogy nem kellene-e felszedni mégis a hagymáit,mert erről mindig mást hallok,de szerintem ők maradnak a helyükön,részben azért,mert már rég elszáradt a száruk,és a nyári növények között nem tudom,hol keressem az egyes gumókat.
2012. szept. 22. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!