Mekkorára nőhet egy Vénusz légycsapója?
Figyelt kérdés
(és mennyi idő alatt?)
a hagyományos fajtából amit a boltokban lehet kapni :)
2009. aug. 1. 19:11
1/5 anonim válasza:
Venusz-légycsapó csak egy faj van, nincsnek különfélék. A csapója 3 - 5 cm hosszúra nö meg, az, hogy mennyi idö alatt, az sok mindentöl függ: pár nap és több hét közt minden lehetséges.
2/5 anonim válasza:
Nem egy faj van, csak a vadonban van egy faj. Abból meg ki lett már tenyésztve egy csomó más fajta(pl. ojan is ami teljesen vörös az egész növény). Az enyém a "hagyományos" boltban kapható fajta, kb. 3 hónapja van nálam de már 10 centis levelek is vannak rajta és virágzott is. Remélem a tiéd is fog! :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! :)
2009. aug. 5. 11:26
4/5 anonim válasza:
én azt olvastam a neten, hogy 10 centire nől meg, és igen én is alátámasztom, hogy több faj létezik ez a név alatt!
5/5 anonim válasza:
én most vettem,elég gyorsan fejlődik a napon,és igen,rengeteg fajtáját tenyésztették már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!