Van valakinek vénusz légycsapója?
Figyelt kérdés
én most kaptam, és szeretnék vele jól bánni, de neten eléggé ellentmondásos dolgokat olvastam róla. ha van ilyen növényetek akkor írjátok le kérlek a tapasztalatokat.
ti adtok neki kaját, vagy hagyjátok hogy magától kapja el? tényleg csak forralt vízzel lehet öntözni? a virágát tényleg le kell vágni? télen kell "etetni" vagy lemegy alfába? folyamatosan vízben kell állnia? hogyan csináltok neki párát? fürdőszobában van?
2011. máj. 28. 21:15
1/5 anonim válasza:
dolgoztam virágboltban egy ideig, ott így csináltuk: világos helyre volt téve, de nem sütötte a nap. Mindennap locsoltuk, de nem sok vízzel, csak hogy mindig nedves legyen a föld, sima csapvízzel, de felénk viszonylag jó minőségű a víz. Ha szénsavmentes ásványvízzel locsolod, az is tökéletes. Ott ugye párás volt a levegő, mert sok növény vette körül, és azok is párologtatnak. Ha otthon tudsz köré csinálni ilyen "dzsungelt", az jó. Nem etettük soha, mert nincs szüksége feltétlenül a rovarokra. A virágot egyszer esetleg rajtahagyhatod, hogy megnézd, milyen, de tényleg jobb, ha kivágod. A teleltetésről fogalmam nincs.
2/5 anonim válasza:
első vagyok. Ha sokmindent olvasol róla, próbálj egy aranyközéputat találni, a növény úgyis jelezni fogja, ha nem jó neki.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2011. máj. 28. 23:35
4/5 anonim válasza:
Nem télálló, és nem szabad etetni!
5/5 anonim válasza:
unokatesomnak van/volt, 1 ideig bennvolt a szobaban,es ok nem etettek : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!