Táncoló fa nevelésében tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ezt a leírást találtam:
Vetés előtt 72 órára meleg vízbe kell áztatni és enyhén savas föld tetejére szórni.Fontos,hogy a mag ne süllyedjen le.
Ami nem világos az az, hogy ugye meleg vízbe áztatom 72 óráig akkor utána kell a földre rakni?
És a földet hogyan tegyem savassá?
Köszi előre is!
2012. szept. 3. 20:31
1/10 anonim válasza:
fenyőkéreggel lehet savasítani a földet
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 3. 20:47
3/10 anonim válasza:
Bocs, de a fenyőkéreg semmit sem ér. Ki kell szórni ammóniumszulfátot a földre, úgy 60-80 g/ nm mennyiségben, a vicc az, hogy egy év múlva fejti ki a hatását.
4/10 anonim válasza:
Az enyhén savas föld egyenlö a tözeges földdel.
5/10 anonim válasza:
A Desmodium gyrans-nak keverj össze Florimo"A-és"B" típusú földet, mivel az 5.6 - 7.5 közötti talaj Ph-t szereti. Én még raknék bele egy kis érett marhatrágyát is.
Sok sikert!
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettetek!
2012. szept. 4. 16:32
7/10 anonim válasza:
Tudnál nekem segíteni,hogy hol lehet vaterán kívül magot venni?
köszi
9/10 A kérdező kommentje:
Vaterán kívül nem tudom, bár ha beírod google-ba akkor biztos, hogy lesz 1-2 online bolt és ott tudsz szerezni!
2012. szept. 7. 16:08
10/10 anonim válasza:
A Zsibvásáron találtam, de már az is lejárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!