Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hamarosan lesz egy kiscicám,...

Hamarosan lesz egy kiscicám, és nagyon félek hogy elrontok vmit a nevelésében?

Figyelt kérdés
kérlek adjatok tanácsokat, hogy mit tegye illetve ne tegyek a cicámmal. komolyan izgulok hogy mindent jól csináljak, és ne "rontsam el", mert nem akarom hogy magának mindent megengedő, elkényeztetett, nagyképű cica legyen...
2012. aug. 12. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
"mert nem akarom hogy magának mindent megengedő, elkényeztetett, nagyképű cica legyen..." Az lesz, bármit csinálsz :))
2012. aug. 12. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy cica öntörvényű...,nem olyan mint a kutya,hogy vezényszóra leül,meg fekszik.De majd megtapasztalod;)Viszont Ő is tud szeretni és rendkívül nagy mókamester.:D
2012. aug. 12. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem most van kiscicám csütörtökön hozták és már most öntörvényű..:D 15x tettem vissza a helyére mire végre ott maradt
2012. aug. 12. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
a lényeg szerintem hogy már az elején nagyon szeresd
2012. aug. 12. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Láttál cirkuszban macskát? Na látod!
2012. aug. 12. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:
3-as..,szegény macsek biztos nem értette,hogy mi történik,miért rakod vissza folyamatosan a helyére:D
2012. aug. 12. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt olvasgasd át, sok jó tanács van benne: [link]
2012. aug. 12. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
3as vagyok...lehet de a végén csak ott maradt..bár kóbor cilus volt szóval lehet azért is jön folyton utána és fekszik mellém..
2012. aug. 12. 18:30
 9/10 anonim válasza:
a macskák tényleg öntörvényűek..de egy két dologra be lehet tanítani őket is csak sokkal több odafigyelés kell mint egy kutyához ....lényeg szeressed nagyon,adjál neki finomságokat..játszál vele sokat én beszélgetni is szoktam hozzájuk ..van 14 macskám :DD
2012. aug. 12. 20:25
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ! különösen a linket, nagyon hasznos! :)
2012. aug. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!