Mi lehet a Bonsai fával?
Figyelt kérdés
Nővérem kapott egy Bonsait ami nagyon haldoklik szegény. Mivel nem tudom milyen fajta így csak utána kerestem a neten és tippelhetem, hogy Ulmus. Elolvastam a leírást de a növény nem úgy viselkedik ahogyan kéne. Naponta öntözzük, világos helyen van... más azt mondta, hogy nem kell mindennap öntözni és jó helyen van. Amikor nem öntöztük minden nap (1 nap volt csak), akkor teljesen összefonnyadtak a levelei. Most rendesen van öntözve és mégsem tért magához. Van tápoldata is de semmi. Mi lehet a baja?2009. júl. 15. 12:18
1/1 anonim válasza:
sztem nem szereti a tulzott fenyt, rakjatok at mashova ahol kevesebb feny eri es ontozzetek mindennap, kell neki hogy nyirkos legyen allandoan a talaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!