Barby99 kérdése:
Sárgabarackot lehet magjáról ültetni? Ha lehet akkor valaki leírná nekem, hogy hogyan?
Figyelt kérdés
Van pár mag és azt szeretném csíráztatni meg ilyenek.2012. júl. 10. 10:09
1/2 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondják a hozzáértők, hogy nem érdemes ezzel vacakolni, mert nem lesz jóízű termése ha egyáltalán lesz termése. Hát passz.
Mindenesetre egy magról véletlen kelt fácskát átültettem egy jó kis helyre, szépen nől, olyan 2 méteres, csak nem tudom hogy kéne metszeni...
Csíráztatáshoz úgy kezdenék neki, hogy feltöröm a kemény héjat, mert azon nagyon nehezen tör át a csíra...
2/2 anonim válasza:
A sárgabarackot magról szaporitják.
Egyszerüen bedugod a földbe és öntözöd, akkor a követketö tavasszal kihajt. Ha a csonthéj éleit elötte megreszeled, könnyebben csirázik, ha leszeded róla, elrohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!