Helyrehozható még a medence vize?
Sziasztok! Tegnap ünnepeltünk barátokkal,családdal szülinapot,és a jókedv hevében ki-be ugrálás volt a medencébe, intex, nem nagy, a kisebb fajta a 244*66-os. Reggel az első volt,h megnézzem,erre azt hittem hanyattesem: olyan volt a víz,mint egy mocsár... :( Barna volt,koszos.Előtte tiszta volt,nem volt se algás,semmi.Lenyúltam,tapogatóztam,és tiszta homok is az alja.Fogtam magam,elkeseredésemben,elkezdtem "kiporszívózni" slaggal a homokot,vagyis amit ki tudtam tapogatni,mert nem láttam le az aljára... Most nem kapcsoltam be a forgatót,hátha leüllepszik,aztán tudok porszívózni benne...
Mit lehet tenni bele,h újra tiszta legyen? Reggel óta már kicsit üllepedett,világosabb a színe...
Köszike
én is telelőttem reggel hipóval,csak nem akartam leírni,mert kíváncsi voltam lesz e olyan aki ajánlja :)
Eddig is azzal kezeltem,de ilyen mocsári nem volt még soha :)
Akkor lehet azért kezdett el tisztulni.Nem megy a forgató,szeretném,ha a dzsuva leüllepedne,h ki tudjam szippantani :)
Köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!