Milyen praktikátok van medence vízének a tisztán tartására?
én meg azt mondom, nem kötekedésből, hogy annyi hülyeséget irkáltok, hogy, ha mindent végig olvasnék, lehet még el is hinném.
A medencém pedig nem gumimedence, hanem egy négyszögletű 8x6-os betonmedence. gumicsövet meg nem fogok szívogatni, mert nincs kedvem idő előtt megfulladni.
Aha, mert itt annyiból, hogy neked bezöldül a medencéd mindjárt tudni kell mindenkinek, hogy mekkora, milyen mély, pontosan mit öntesz bele, hogyan, mennyit, van-e vízforgatód, szűrőd stb.
Hát elmondom neked, hogy a te kérdésed a szar, nem a válaszolók a hülyék. Normálisan kellene feltenni, ha rendes válaszokat akarsz.
A slagcsöves válasza meg egy nagyon jó módszer, ami a ma népszerű szétszedhetős medencékben kiválóan működik, és hát az emberek többségének ilyen van, ha nem írod, hogy neked egy két méteres medencéd van, akkor honnan kéne tudnunk?
Bár nekem nem lenne ekkora mellényem a berohadt vizű beton lyukamra, kicsit elgondolkodhatnál te is, mielőtt kötekedsz mással, aki egy gyakorlatilag teljesen információ hiányos kérdésre megpróbált valami segítőkész választ adni.
az 'annyi hülyeségeket irkáltok' nem rátok értettem, hanem a többire, különböző oldalakon, hisz azt az tanácsot kaptam, hogy olvassak utána. na erre reagáltam így.
Az, hogy nem írtam ki, hogy nekem milyen van, az tényleg hiba volt.
elnézést, és inkább verem a 'mellényem' a berohadt vizű betonlyukamra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!