Algaölő vagy a klórtabletta a fontosabb a medencében?
Figyelt kérdés
Ma reggel felengedtem a vizet, és már zöld lett. Egyenlőre csak az egyiket akarom megvenni, de nem tudom melyik a hatásosabb, a fontosabb, hogy a víz ne legyen zöld...:D2012. júl. 3. 14:12
1/4 dirtboy válasza:
azt már bele kellet volna tenned,most már nem fog eltűnni az alga csak akkor ha kiszűröd belőle de gondolom nincs hozzá szűrőd.
én az alga ölőre szavazok de én kerti tavazok nem medencézek szóval klórt nem használok.
/mondjuk én speciel alga ölőt sem/
2/4 borcsi02 válasza:
Mi algaölőt és klórtablettát is teszünk bele rendszeresen,és már nyálkás az alja,másfél hét után.:(Állítólag a minőségtől és az ártól függ...Akkor viszont nem értem,hogy miért adnak el olyasmit,ami semmit nem használ,és nem is olcsó,egyszerű középkategóriás termék..
3/4 A kérdező kommentje:
ma reggel vettem klórtablettát...de elég nagy szemű...:/ elég lesz bele 1 db 2300 literes medencéhez?
2012. júl. 5. 15:26
4/4 borcsi02 válasza:
Attól függ,mit írnak a dobozán,ott általában meg van adva az adag a vízmennyiséghez.Nekünk 305*76 centis medink van,ebbe elvileg heti egy darabot javasolnak klórtablettából,de én ezt keveselltem,és tettem bele még.A nagyobb probléma szerintem mindenhol inkább az alga,ami "szépen" termelődik a napsütés miatt..A mi algaölőnk nem igazán vált be eddig.Ebből másfél decis adagolást írnak,de szerintem lehet,a fél üveg sem lenne elég..Tegnap azért elég sokat öntöttem bele,és az alja már nem nyálkás,inkább a belső falak..Ez az első medencém,szerintem így is-úgy is nekem kell majd kikísérletezgetni,hogy mennyi az elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!