A fűnyírót kint lehet hagyni esőben? Valaki erősíti, hogy igen, nem lesz baja, szerintem meg lesz.
en nem hagynam kinn, viz, para stb plane ha mar kopott is itt-ott a festek, csak elosegiti hogy mihamarabb szetrohadjon a kasztni
szaraz, huvos helyen :)
Hát persze, hogy nem tanácsos kint hagyni. Falnak megyek már a páromtól (férfi), hogy ilyen h...e. Én tudtam, de most így bizonyítom, mert hülének néz, csak azért mert lusta elpakolni. Aj, milyen mérges vagyok.
Köszi. :)
Hát kint tárolni tényleg helytelen de mondjuk ha alkalmanként kinn marad és megázik semmi baja nem lesz.
Mindegyik úgy van gyártva hogy nem tud behatolni a víz a belsejébe!(Annyira nem hogy nekem benzines és villanyos is van és mindkettőt magasnyomású mosóval tisztítom)
Ha elektromos akkor meg mégúgy nem szabad kin hagyni, sőt még ha nyirkos a fű akkor vágni sem szabad mert leég a tekercse.
A férjednek sok pénze van vesz majd másikat :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!