Segítség! Most vágtam le a füvet a kertben. Annyi, de annyi tücsök van a fű között, hogy az SOK! Egyszerúen rengeteg! Olyan járataik vannak, mintha autópálya lenne nekik. Mivel tudnám öket kiirtani? Minden megoldás érdekelne!
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 11:27
1/12 anonim válasza:
ugy tudom hogy a tücsök hasznos állat én nem bántanám őket.
2/12 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van!! Tényleg hasznos.Hozza a hasznot a kofáknak a piacon akik palántát árulnak.Te,-megveszed a palántákat 100-120 forintért,elülteted őket,másnap reggelre kirágnak a tücskök 4-5 darabot.te visszamégy a piacra,-veszel megint,-megvan a haszon.A kofáknak.
2012. jún. 23. 12:47
3/12 anonim válasza:
Nem a sima tücsök eszi (rágja el) a palántákat, hanem a lótücsök! Az viszont nem szaladgál a fű között!
4/12 anonim válasza:
Tuti, hogy lótücsök rágja el. Az ellen meg nehéz lesz tenni. csapdával talán elkaphatod. idén sok helyről hallottam már, kicsit sok van idén belőlük. Jövőre kezdd egy talajfertőtlenítővel, a lárvákat az megöli, a kifejlett lótücsköt asszem nem.
6/12 anonim válasza:
nagy víznyommással,vagy olajat önteszt a járatukba akkor kijönnek,és meg tudod őket ölni.
7/12 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok,ahogy segíteni szeretnétek!Csak egyet nem vettetek figyelembe.Én azt írtam-"Annyi tücsök van a fű között"-Nem lótücsök! Azt is ismerem.Én tücsök elleni szert szeretnék alkalmazni,amivel ki tudnám őket irtani a DÍSZPÁZSITOM-ból.Tehát nem azoktól a nagy utálatos lótetűktől szeretnék megszabadulni,hanem a kis aranyos,édi,tündi-bündi.fekete ciripelő nyavalyásoktól.Akik--idézem az első válaszolómat--"én nem bántanám,úgy tudom védettek".Nos,ezt tudva van valakinek valami használható ötlete? A nagynyomású víz-kifújt,az olaj nem jó,maradnak a mérgek.De mit???Egy tipp már volt,amit hálásan köszönök! Várom a többit.Ha tudtok segítsetek! Már ott tartok,hogy felásom az egész füvesa részt és ültetek bele valamit.
2012. jún. 25. 15:57
8/12 anonim válasza:
bocs,rossz a link: [link]
így néznek ki?
9/12 anonim válasza:
Írd ki hogy hegedülni tilos így kénytelenek lesznek elmenni.
10/12 A kérdező kommentje:
18:18! Te annyira okos!! Engem nem a ciripelésük zavar,hanem a rágásuk! amúgy köszi a tippet.Ha megtanítod őket olvasni,-kiteszem nekik a tiltó tábát az általad ajánlott szöveggel.
2012. júl. 4. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!