Kezdőoldal » Otthon » Kert » A karfiol, illetve brokkoli...

A karfiol, illetve brokkoli magját kell hogy fagy érje hogy utána kicsírázzon?

Figyelt kérdés
Bizonyos magoknak kell a fagy hogy utána csírázzanak, mivel csírásodásgátló anyagot tartalmaznak ami fagy hatására bomlik el.

2012. jún. 13. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolkozz egy kicsit! Hol van most nagyon hideg a közeledben? Az Északi-sarkon! De az túl messze van, kellene valami közelebbi. Menj be a konyhába hátha találsz valami szerkezetet ott! Igen, a fagyasztó!
2012. jún. 14. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Te hülye vagy nem azt kérdezte , hogy hol van fagy hanem hogy kell-e a fagy. Brokkoli csíráztatása:


Áztatási idő: 10 óra

Öblítés: naponta kétszer

Csíráztatási idő: 3-5 nap



Brokkoli csíra:


A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat (C és B-vitamin komplex), enzimeket, ásványi anyagokat (vas, kalcium, foszfor, kálium, mangán, szelén, cink, magnézium) és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás. Kitűnő folsav és beta-karotin forrás. Jelentős a klorofill tartalma.


a karfiolt nem tudom.

2012. jún. 20. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!