A karfiol, illetve brokkoli magját kell hogy fagy érje hogy utána kicsírázzon?
Figyelt kérdés
Bizonyos magoknak kell a fagy hogy utána csírázzanak, mivel csírásodásgátló anyagot tartalmaznak ami fagy hatására bomlik el.2012. jún. 13. 17:26
1/2 anonim 



válasza:





Gondolkozz egy kicsit! Hol van most nagyon hideg a közeledben? Az Északi-sarkon! De az túl messze van, kellene valami közelebbi. Menj be a konyhába hátha találsz valami szerkezetet ott! Igen, a fagyasztó!
2/2 anonim válasza:
Te hülye vagy nem azt kérdezte , hogy hol van fagy hanem hogy kell-e a fagy. Brokkoli csíráztatása:
Áztatási idő: 10 óra
Öblítés: naponta kétszer
Csíráztatási idő: 3-5 nap
Brokkoli csíra:
A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat (C és B-vitamin komplex), enzimeket, ásványi anyagokat (vas, kalcium, foszfor, kálium, mangán, szelén, cink, magnézium) és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás. Kitűnő folsav és beta-karotin forrás. Jelentős a klorofill tartalma.
a karfiolt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!